Jump to content


iTime

Member Since 04 May 2007
Offline Last Active Jan 03 2018 10:51 AM

Posts I've Made

In Topic: Outgoing Call Gets Disconnected With New Sip

30 December 2017 - 07:57 AM

Hi,

 

I just wanted to follow up on this issue that the Static IP solution worked with the SIP trunk; it does not care about the header information anymore.

 

Thanks for all your support again.


In Topic: Outgoing Call Gets Disconnected With New Sip

23 December 2017 - 07:22 AM

It is running on VmWare ESXi (as recommended by you).

And I believe HPET is enabled after I ran the command; I get the following now:

 

 

008 131904.443  1028           ktTel_HMP30vista DLL v7.5.15, created: Nov 23 2017, 12:35:53

009 131904.443  1028           start at 1222 131904.443
010 131904.443  1028           ------------------------------------------------------------------------------
011 131904.443  1028           TelDriver_Initialize [C:\Program Files (x86)\VoiceGuide\][] tts:[ATT DTNV1.4 Audrey16][]
012 131904.444  1028           szOSName: Microsoft Windows Server 2016, szOSVersion: 10.0, szOSBuild: 14393, szOSType: , szOSSvcPack: 0
013 131904.444  1028           Dialogic ® Host Media Processing (HMP) Software Release 3.0 Service Update 375 : 375 
014 131904.444  1028           target: DialogicHMP
015 131904.444  1028           target: DialogicHMPvista
016 131904.444  1028           HPET enabled. QueryPerformanceFrequency 14.32MHz (quad=14318180)
017 131904.445  1028           Dialogic Service state is: Running
018 131904.445  1028           EcStream_InitAtStartup address of ecrx_store=0952E178, sizeof(ecrx_store)=1845600
019 131904.447  1028           CTelProxy::Initialize CreateTTSPort call

 

Thank you.

We will now continue testing with Static IP environment as soon as our service provider changes their trunk setting and keep you posted.

 

Thank you!


In Topic: Outgoing Call Gets Disconnected With New Sip

23 December 2017 - 04:20 AM

Yes, several times.

 

BTW, yesterday we re-installed HMP driver recommended by Dialogic for Windoes 2016, which is a bit later version than what your site offers. 

I will also let you know if there is any possible issue with this new version.

 

Thanks.


In Topic: Outgoing Call Gets Disconnected With New Sip

22 December 2017 - 11:02 AM

Thanks for the suggestions.

 

The SIP provider mentioned their "new" system does require "From" information in header, and mentioned there is no other option for this.

Rather, they suggested provision of service over Static IP, which we will try. (I will keep you posted if there is any issues)

 

And for the "HPET" message, we were surprised because running "HPETTool64.exe /t" command returned "HPET is supported and enabled..." message earlier. I ran the suggested command and it looks good now.

 

Thanks. 


In Topic: Sip Signal Does Not Arrive At The Server After Several Minutes

20 July 2017 - 10:17 AM

I have one more question regarding your comment,

But the re-sending of REGISTERs may be needed if your networking connection to SIP provided does not have the static routing set up in place to always forward their INVITES to your system.

 

 

How would I achieve this? Can I configure VG to do so?